Utbildningar

Utbildningar

Onlineutbildning

Halvdags komprimerad föreläsning med Workshop


Med anledning av Corona-pandemin har vi funnit nya vägar för grundutbildningarna. Många börjar nu också bli alltmer bekväma med online-utbildningar. Om du inte kan gå en utbildning IRL, har vi  utvecklat webbaserade utbildningar online. Upplägget är detsamma som "Alternativ 2" nedan, dvs utbildningen innehåller cirka 90 min introduktion och cirka två timmar workshop (med handledning online) och ges till exempel kl 8:30-12:30 eller kl 12:30-16:30. Varje deltagare får nedladdningsbart originalmaterial.


Kostnad: 800 kr per deltagare + moms.


Utbildningarna startar löpande och så snart det finns tillräckligt många anmälniningar så kör vi. Ange ett datum som passar dig bäst.


Varje deltagare anmäler sitt preliminära intresse här på hemsidan (nedan) genom att ange namn och faktureringsuppgifter - om kursen inte blir av kommer heller ingen debitering att ske, det går således bra att föreslå nya tillfällen. Nästa planerade tillfälle är:  • Tisdagen den 10 maj, 2022; kl 8:30-12:30
    • Kursen är fulltecknad, nyanmälningar kan endast kompletteras till redan registrerade grupper
    • Informationsblad pdf (öppnas i ett separat fönster)


  Välkommen med din anmälan nedan. Deltagandet är individuellt eller arbetsgrupper som kan arbeta tillsammans i egna grupprum, så kallade "breakout-rooms". Ange i anmälan om du ingår i en grupp. För att gå kursen krävs att varje deltagare (eller grupp) har en egen internetuppkoppling med mikrofon och videokamera. Varje enskild deltagare betalar avgift.


  Utbildningen kommer ske via det webbaserade programmet Zoom, som är lätt att använda även för nybörjare. 

  Intresseanmälan

   
   
   
   
   
   
  Halvdag Online 10 maj 2022 kl 8.30-12.30
  Annat önskemål om dag eller tid (skriv en kommentar i meddelandefältet ovan)
  Övrigt
   
  Ja
  Nej
  Övrigt
   
   
   

  KONTAKT OCH FRÅGOR

   

  e-post: adm@tidigatecken.se

  © 2022